Livet byder både på det søde og det sure, og lige nu synes det, at vores lille foreningen bider i en sur citron på størrelse med en vandmelon !!

Problem nummer 1: Skippere

Vi mangler ansvarshavende skippere med et kystskipper bevis. Er du skipper og kunne tænke dig at være frivillig på damperen, og dermed bevare et stykke sejlende maritim kulturarv, hører vi meget gerne fra dig, også selv om du kun kan tage en vagt en gang i mellem. Bevaringen af den gamle damper afhænger af sommerens indtjening, ingen sejlads, ingen indtjening, ingen bevaring af skibet. Giv et ring på 30 32 04 21 hvis det er noget for dig.

Problem nummer 2: Kul

Efter Rusland har lukket for gassen til Polen, har Polen indført forbud mod al eksport af kul, og det kommer så året efter at England stoppede med selv at bryde kul, og herefter udtrådte af EU (Brexit). Det er derfor meget svært at skaffe den rigtige type kul til den gamle damper. Godt nok bryder Tyskland stadig kul, men Tyskland kan næppe følge med efterspørgslen. Det er dog lykkes at skaffe ca. 4 tons kul i slutningen af maj, men med et forbrug på 75 kilo i timen udgør de 4 tons mindre end 60 timer sejlads. Og så er der langt til september uden nye forsyninger desværre...

Er der nogen der har et æble på størrelse med en vandmelon ?